Zobacz pojedynczy post
stary 27-02-2008, 15:02   #81
Pacz_knight
Użytkownik Forum

Pacz_knight's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
Domyślny

Twój nick.
Pacz_knight
Twój wiek.
15 (w sierpniu tego roku 16 ^^)
Na jakim poziomie znasz j. angielski?
Chodze do 3 klasy gim i mam 5 z angielskiego zreszta moj poziom jest troche wyzszy niz podstawowy, a ucze sie go 9 lat.
Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
Nie, nie znam.
Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
Nie, nie znam
Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
W Tibie gram juz 4 lata. Codziennie okolo 3 godzin. Ale to zalezy bo czesto siedze dluzej.
Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
Pomimo ze gram 4 lata i nie lubie expic tylko odkrywac nowe tereny, ciekawostki i bawic sie z przyjaciulmi to mam 43 lvl, moj nick to Ligs Iceghost.
Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
Nie bardzo. Pomagalem w kilku projektach jednak nie wypalily.
Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
Praktycznie od poczatkow w grania w tibie (jakies 3 lata) ale konto zalozylem nieco pozniej (patrz data dolaczenia).
W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
Hmmm... No nie wiem xD. Najlepiej chcialbym pomagac w przedmiotach, potworach lub ewentualnie questach.
Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
Niemam szczegulnie nic dobrego do roboty wiec moge sie przydac. Lubie pomagac ludziom, jestem pomyslowy i chce cos zrobic dla najleprzego (moim zdaniem) supportu.

Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 27-02-2008 o 18:04. Powód: Zapomnialem dopisac ile czasu poswiecam na gre w Tibie.
Pacz_knight jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.