Zobacz pojedynczy post
stary 27-02-2008, 15:30   #93
Locus_Arisek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 12 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Secret
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 74
Skille: 84/64
Domyślny

* Twój nick. / Locus_Arisek
* Twój wiek. / Rocznikowo 18 lat
* Na jakim poziomie znasz j. angielski? / Mam 4 w drugiej klasie technikum. Potrafie sie dogadac bez problemu.
* Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? / Nie znam
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? / Niestety nie
* Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? / Gram od wersji 7.6 czylid od 2 lat. Dziennie 3-5 godzin, a tygodniowo 30-40.
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) 75 royal palladin imie to Berder
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? / Pomagalem w tworzeniu strony dla szkoly.
* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? / Od grudnia 2006 roku
* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) Raczej potwory ewentualnie taktyki, gdyz na tym znam sie najlepiej.
* Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? / Jestem osoba sumienna oraz uczciwa. Tibia.pl ma braki w aktualizacjach, ktore z checia bym uzupelnil. Staram sie na bierzaco odwiedz strone oraz forum tibia.pl

Ostatnio edytowany przez Locus_Arisek - 27-02-2008 o 17:06.
Locus_Arisek jest offline