Zobacz pojedynczy post
stary 27-02-2008, 15:35   #96
Psychotata
Użytkownik Forum

Psychotata's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Bruksela/Białystok

Stan: Na Emeryturze
Świat: Morgana
Domyślny

*Psychotata
*15 lat
*J. Angielski znam bardzo dobrze.
*Mieszkam w Belgii wiec j. Francuski znam bardzo dobrze podobnie jak j. Polski.
*Znam dobrze oblusge html. Inne jezyki programowania tez znam.
*Moj staz w Tibii wynosi 4 lata. Dziennie gram maksymalnie 2 godziny. Reszte czasu poswiecam na te oto forum, poniewaz lubie czytac, komentowac i pomagac graczom.
*Moja postac mala 102 lvl. Byl to druid na Aldorze (Fijod). Rodzice straszyli mnie ze jak nie skoncze z Tibia to nie bede mial dostepu do komputera wiec zniszczylem moja postac. Od nowa zaczelem rok temu po poprawie ocen. W tej chwili mam 30 paladyna i nie gralem nim duzo czasu.
*Umiem tworzyc strony internetowe lecz nie uczestniczylem w wiekszych projektach.
*Uzytkownikiem tibia.pl na tym koncie jestem od okolo roku czyt. 17 kwietnia 2007 roku. Innymi kontami uzytkownikiem tibia.pl jestem od 2004 roku lecz zostaly one skasowane (nie wiem w jaki sposub) i "nie" zbanowane.
*Pomagac chcialbym w mapach, potworach i taktykach, czyli w podstawowych dzialach dla supportera.
*Dlaczego wlasnie mnie? Mam duze doswiadczenie w Tibii nawet 30 paladynem. Na forum przesiaduje 3/4 mojego czasu jaki spedzam na komputerze wiec forum znam bardzo dobrze. Nie przesiaduje godzin na respawnach potworow i dlatego mam duzo czasu aby zajac sie moimi sprawami na forum. Nie jestem typem spamera wiec jesli musze to komentuje jesli nie to nie mam zamiaru zasmiecac czyjegos tematu moim zbednym postem. Nie gram dla poziomu w Tibii tylko po to aby mile spedzic czas.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
wiec czemu jest w języku Polskim a w nazwie po kropce jest .pl ? żydowska była by po hebrajsku (czy jaki oni tam maja) a po kropce było by .żydy , .jude czy coś tam.
GOOD NIGHT LEFT SIDE
Psychotata jest offline