Zobacz pojedynczy post
stary 27-02-2008, 16:06   #103
Leik~
Użytkownik Forum

Leik~'s Avatar

Data dołączenia: 14 06 2006

Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 170
Poziom mag.: 9
Domyślny

• Nick:
    -Leik~
  • Na jakim poziomie znasz j. angielski?
    -średnio zaawansowany
  • Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
    -j. niemiecki, poziom podstawowy
  • Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
    -html - lekko zaawansowany, php - podstawy, Pascal - podstawy
  • Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
    -W Tibię zacząłem grać pod koniec 2004 roku. Ciężko jest mi powiedzieć ile czasu spędzam nad graniem, ostatnimi czasy są to 2-3 godzin dziennie.
  • Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
    -Moja najlepsza postać ma 134lvl - Leikbluina Xedornusek.
  • Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
    -Doświadczenie i obeznanie w tworzeniu stron www mam, lecz w żadnych większych projektach nie miałem przyjemności uczestniczyć.
  • Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
    -Od 2005 roku.
  • W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
    -Mapy, przedmioty, książki, NPC oraz wszystko co jest związane z wszelkimi legendami, mitami oraz innymi rodzaju sekretami Tibii.
  • Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
    -Na pewno pomógłbym w rozbudowaniu strony, mam ambicje oraz ciekawe pomysły, myślę, że mało jest ludzi, którzy zajmują się prawdziwym klimatem RPG.

Pozdrawiam Leik~
Leik~ jest offline