Zobacz pojedynczy post
stary 27-02-2008, 16:23   #105
Sepon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 01 2007

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Twój nick : Sepon
Twój wiek : 16 lat
Na jakim poziomie znasz j. angielski? Uważam że nieźle.
Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? Bardzo słabo szwedzki.
Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? Znam podstawy html.
Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? Gram w Tibie od 4 lat, poświęcam około 12 godzin tygodniowo na grę,chociaż mógłbym znacznie więcej.
Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) 96 sorcerer, Sepon'Mage.
Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Mam znikome doświadczenie.
Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? Od około 3 lat.
W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) Wszystko co związane z Tibią. Najlepiej znam się na potworach i mapach.
Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? Uważam że mam szeroką wiedzę na temat wielu zagadnień tibijskich.Jestem kulturalny,pracowity,lubię pomagać innym. Uwielbiam wyzwania i z wielką chęcią podejme się pracy w supporcie.Mam nadzieję że dacie mi szanse abym mógł pełnić zaszczytny obowiązek pomocy mniej doświadczonym graczom.Jestem bardzo dociekliwy i napewno wyszperam informacje, które okażą się przydatne.