Zobacz pojedynczy post
stary 27-02-2008, 16:27   #106
wojo1310
Użytkownik Forum

wojo1310's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2008

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Flamess
Świat: Menera
Poziom: 103
Poziom mag.: 7
Adres Jabbera do wojo1310
Domyślny Podanie!

*wojo1310
*W październiku będę miał ukończone 15lat
*Języka angielskiego uczę się 4 lata.Posługuję się nim dostatecznie!
*Bardzo dobrze znam język niemiecki.Uczę się go 8 lat.Zaznaczam,że chodzę do klasy językowej!
*Znam podstawy HTML ale przecież po to mam mózg żeby z niego korzystać więc mogę się nauczyć.
*W tibie gram od prawie dwóch lat,dziennie poświęcając na nią ok.5godz. NIE JESTEM NAŁOGOWCEM
*Miałem 37knighta ale mnie zchackowali.Obecnie odrabiam straty!Jak narazie udało mi się stworzyć 18druida-Gapek Of Lucer oraz 16 palladyna-Kamul Kivy
*Jestem współałtorem strony na serwisie dbv oraz sam posiadam dwie,także na tym serwisie.Mam również bloga ale to chyba mało ważne jednak od takich blogów zaczynałem swoje kształcenie w zakresie programowania.
*Na tą stronę wchodziłem od początku swej przygody z tibią jednak zarejestrowałem się niedawno z potrzeby pisania postów.Wcześniej tylko wyszukiwałem potrzebnych informacji i to był mój błąd,ponieważ na tym właśnie forum poznałem wielu ciekawych ludzi i ich poglądy na różnorodne tematy.
*Chciałbym się zajmować pisaniem newsów oraz popracować nad opisami potworków,ponieważ jest wiele niedociągnięć na ich temat.Likwidowałbym także wiele tematów które nie ubłagalnie się powtarzają,np. ''Poradniki o piekarstwie''!
*Hmm...jest wiele powodów dla których powinienem dostać tą posadę!Jestem bardzo pracowity-jeśli już się za coś biorę staram się wykonać to jak najlepiej.Mimo swej powagi jestem bardzo wesołym i zabawnym człowieczkiem Doskonale pracuję w grupie ale mam też swoje opinie na dany temat i ofiarnie za nimi obstaje.Praca w supporcie bardzo by mnie usatysfakcjonowała i z pewnością przyłożyłbym się do niej bardzo sumiennie.Mam takie wewnętrzne pragnienie pomagania innym polskim tibijczyką którzy są nazywani noobami.PORA TO ZMIENIĆ.A ja chcę się do tych zmian przyczynić.Tak więc decyzja należy do Was.Mam jednak nadzieję,że moja oferta zostanie pozytywnie rozpatrzona i odpowiednio usytuowana.