* Twój nick. Olivias Palladin
* Twój wiek. 17 w tym roku
* Na jakim poziomie znasz j. angielski? biegle
* Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? niemiecki(srednio zaawansowany

)
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? nie,nie znam
* Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? gram ok. 5 lat z przerwami.Dziennie poswiecam minimum godzine.Zalezy ile mam czasu.
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) Olivias Palladin 43lvl i ciagle rosnie)
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? tylko w szkole ale nie wiem czy mozna to "doswiadczeniem" nazwac.
* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? od kiedy zaczalem grac...ale zalogowalem sie kilka dni temu.
* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) we wszystkim w czym mial bym jakies wiesci.
* Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
wszystko co wiem o tej grze wiem wlasnie z tej strony...i chcialbym kiedys powiedziec ze ja rowniez mialem jakis wklad w to wszysko.wiem ze nie jestem jakims idealnym kandydatem,ale od grudnia(gdzy ponownie zaczalem grac)tibia jest czescia mojego zycia...
pozdrawiam...