Mój nick to Zalgadis.
Lat 16.
Dogadam sie z każdym, B. Zaawansowany.
Znam język Niemiecki w 100% ( no może 99 ).
Znam Html i PHP.
W tibie zaczołem swoją przygode na 6.9-7.0 grałem do 7.7, przestałem z powodu hunta.Na tibii 8.0 grałem jeszcze tydzień robiąc 25 level i kończąc całkowicie ;p.
Human Silent Assasin - 53 level (hunted i hacked przez brata, ale potrafiłem znaleźć winowajcie po ip. i odzyskać to, co zostało mi odebrane. Czyli pozostaje tylko Hunted ;o)
Zelgadis Axemaster - 25 level w 4 dni (nie gram)
Keregain - 20 level rookstayer (już nim nie expie)
Posiadałem Pacca 2 razy, raz na 6 miesięcy i raz na 3 miesiące, niewyżuliłem pieniędzy od mamy, taty tylko sam poszedłem roznosić ulotki itepe.
Doświadczenie mam tylko w tym, że tworzyłem stronkę w html'u na informatyke, oraz (NIELEGALNE)
robiłem ots,a.
Z Tibia.pl jestem 3,5 roku.
Chciałbym pomagać w działach: Potwory, Magia, Itemy, Rookgard i wogóle jakie się da ale te wyżej napisane najbardziej.
Jestem spokojnym userem, zdarza mi się często zrobić jakieś głupstwo, pojechać po kimś, założyć bezsensowny temat ale b. rzadko albo jak już ktoś naprawde powie to samo po raz dwudziesty albo mnie wkurzy jadąc każdemu oraz mnie (nie mówie o trollach tylko o uzytkownikach którzy są na forum więcej niż rok) to wiadomo, człowiek nie maszyna, też ma swoje granice. O Tibii wiem baaardzo dużo pomógłbym bardzo nowym graczom.Wybierając mnie, zwiększycie grono dobrych ludzi z Support teamu. Pzdr. All.
Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 27-02-2008 o 17:01.
|