Twój nick.
Mój nick to: WoLf-j3
Twój wiek.
Mam 18 lat.
Na jakim poziomie znasz j. angielski?
Z języka angielskiego mam ocenę bardzo dobrą, co za tym idzie znam go dobrze żeby nie powiedzieć bardzo dobrze.
Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
Znam również język rosyjski. W skali od 1 do 10 oceniam się na 4.
Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
Nie znam języków programowania.
Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
W Tibię gram 4 lata od roku 2004, kiedy to założyłem pierwszą postać. Dziennie jestem w stanie poświęcić od 1 do 10 godzin na grę.
Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
Moim największym poziomem wstyd się chwalić. Osiągnąłem 59 poziom moim elder druidem. Jego nick to Za'sertama. Teraz ta postać ma level 56, gdyż została ona okradziona.
Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
Nie mam doświadczenia w tworzeniu stron internetowych. Zajmowałem się kiedyś takowym projektem ale było to dawno temu. Projekt ten dotyczył gier komputerowych.
Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
Użytkownikiem moi drodzy jestem już 3 lata. Nie byłem aktywny na forum, skupiałem się raczej na jego czytaniu aniżeli pisaniu postów. Konto WoLf-j3 powstało nie dawno.
W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
Dział w jakim chciałbym pracować, hmm...interesują mnie tajemnice Tibii oraz sprzęt tj. wszystko związane z płatnerstwem i kowalstwem.
Jeśli zajdzie taka potrzeba to zdolny jestem pracować w działach o innej tematyce, jednakże te które wcześniej podałem są dla mnie najbardziej klarowne.
Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
Podstawą pisania każdego podania jest pewność siebie. Uważam, że powinniście wybrać właśnie mnie, gdyż jestem człowiekiem systematycznym, pracowitym a co najważniejsze konsekwentnym. Lubię pracować z ludźmi i rozwiązywać problemy wynikające z niewłaściwego zachowania. Tibia.pl to według mnie serwis o niebo lepszy od innych znanych przeze mnie stron www tematyką sięgających ku tej grze. Kończąc chciałbym dodać, iż moderatorem byłem niejednokrotnie na forach dotyczących gier typu : Call of Duty, Counter Strike, Lineage 2 etc.
Pozdrawiam,
Wolf-j3
Ostatnio edytowany przez WoLf-j3 - 27-02-2008 o 20:50.
|