Twój nick: Thadel
Twój wiek: 15
Na jakim poziomie znasz j. angielski? No podstawowym to bym go nie nazwał ;s Dobry poziom
Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? J. niemiecki - podstawy
Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
Trochę znam htmla
Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? Gram od roku 2005 ;s gram dziennie tyle, na ile pozwala Rl życie, jak coś:
http://www.pskonejott.com/
Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) Thadel - 52 lvl, ja nie jestem pr0 PG ... teraz chcę pokazać się dobrze na nowej posadzie - tutora
Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Większe nie, ale trochę ich było
Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? Data dołączenia: 27 07 2007 Ale przeglądałem wcześniej jako gość
W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) Potwory/taktyki
Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? A dlaczego nie mnie? :s Bo mógłbym 'wam' dużo czasu poświecić (stronie) :s
#edit
ludzie, możecie nie kaleczyć polskiego?
'pomuc'
'poczontku'
-.-