Twój Nick:
Makuki
Twój Wiek:
Lat 14, Licząc rocznikowo 15
Na jakim poziomie znasz j. angielski?
Aktualnie mieszkam w Anglii, w Londynie. Angielskiego uczę się na bieżąco w wolnym czasie.
Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
Uczyłem się Niemieckiego ale było to bardzo dawno temu.
Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
Wtrącając się html to nie język programowania

. Znam html w stopniu dobrym, php w stopniu bardzo dobrym i po mału uczę się c++. Przez ostatnie pół roku miałem przerwę w programowaniu dlatego staram się nadrobić moje zaległości teraz.
Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
Informacja o moim koncie:
Cytuj:
Created: Dec 17 2005, 08:27:07 CET
|
Staram się grać na bieżąco. Nie raz dłużej, nie raz krócej.
Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
Captain Jeven - Aktualnie 64 royal paladin, tak wiem nie zbyt duży ale nie tylko poziom się liczy

.
Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
Ogólnie pisałem małe skrypty w oparciu o bazę danych mysql, nie raz trafiły się większe. Przepraszam ale ze względów osobistych nie mogę dać linków.
Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
To konto nie ma jakiejś długiej Historii ponieważ na forum zarejestrowałem się bardzo późno. Ogólnie sprawdzałem tylko główna stronę. Mniej więcej tak 2-3 lata.
W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
Chciałbym pomagać w potworach, przedmiotach jeżeli będzie to możliwe.
Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
Trudno powiedzieć.