Nick:Achmes
J.angielskiZaawansowany, z pełną swobodą dogadam się z innymi osobami.
Inne językiFrancuski, podstawy
Języki programowania: Znam. Html - średnio zaawansowany, javascript - podstawy, php - w trakcie uczenia.
Od jak dawna gram? Od dawna. Ok. 4 lat. W tibie gram różnie. Czasami wole poświęcic czas przy komputerze na czytanie for - wtedy gram bardzo mało. Za to niekiedy, jestem w stanie spędzić ok. 5h przy grze (Wliczając krótkie przerwy. Gra grą, ale wzrok też jest ważny)
Lvl postaci48 - Achmes.
Strony www. Owszem mam doświadczenie, projektowałem strony www, ale tylko dla swoich celów.
Jak długo jestem użytkownikiem tibia.pl? Praktycznie od kiedy zacząłem gre. około 4 lat.
W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? Dostosuje się do potrzeb. Mam doświadczenie w rozwiązywaniu zagadek, odkrywaniu tajemnic etc. Lubię zarówno 'zwiedzać' świat tibii jak i chodzić wspólnie na polowania.
Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie? Sądzę, że w porównaniu do dużej ilości osób grających w tibie, jestem bardziej kulturalny i doświadczony. W przeszłości w grze miałem pozycje tutora i byłem bardzo szanowany. Obecnie zrezygnowałem z tej pozycji, jednak w każdej chwili mogę ponownie zdac test bezbłędnie.
Grałem wszystkimi profesjami w grze (wliczając tą nieoficjalną - rookstayera).
Podsumowując. Gram w tibie ponad 4 lata, posiadałem kilkukrotnie konto premium.
Ostatnio edytowany przez Achmes - 27-02-2008 o 21:48.
|