Zobacz pojedynczy post
stary 27-02-2008, 21:07   #166
D_mon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 10 2007

Domyślny Podanie

* Twój nick
-Szalony Farmer Zpoh.

* Twój wiek
-Niedługo kończę 16.

* Na jakim poziomie znasz j. angielski?
-W stopniu Gimnazjalnym komunikacja z innymi tibijczykami i tłumaczenie dla siebie tekstów z tibii.com raczej nie stanowi dla mnie przeszkody jak czegoś nie rozumiem to biegle posługuje sie wszelkimi słownikami ;P.

* Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
-Żadnego innego języka nie opanowałem ale uczyłem sie języka rosyjskiego i z własnej inicjatywy próbowałem nauczyć sie japońskiego znam dużo słów ale nie umiem składać zdań.

* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
-Pisałem kiedyś stronę internetową dla kuzyna który zajmuje sie tym zawodowo miał małe zamówienie, pozwolił mi zrobić na próbę w pajączku, napisałem szybko i mu wysłałem ale nie zostało to opublikowane mimo to sądzę że umiem sie znaleźć po trochu w większości tego typu językach.

* Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
-Gram średnio 2h dziennie czasem znajdzie sie czas żeby zagrać dłużej, Gram od ok. 3 lat.

* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
-Kiedyś miałem Adora Zaratexa na 33 poziomie, jednak byłem wtedy mało doświadczonym graczem i straciłem ją w wyniku spotkania z hakerem. Na długo przestałem grać i powróciłem niedawno w roli Cornett 'a 32 poziom

* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?

-Tak jak napisałem wyżej (przy 5 punkcie), mam kuzyna który zajmuje sie tym zawodowo jeśli dostałbym jakieś zadanie od was mój kuzyn na pewno znalazł by kilka minut żeby mi pomóc.

* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
-Od początku mojej gry(od 3 lat) jeśli jakiś polak w tibii potrzebował pomocy w ocenieniu siły potworka podawałem mu link na te stronę, niestety w niektórych miejscach tibia.pl jest o wiele gorsza od tibi wiki, ale mam nadzieje poprawić te błędy .

* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
-Nie prowadzę rozwiniętego życia towarzyskiego od czasu do czasu wyjdę gdzieś z kolegą/koleżanką, większość czasu poświęcam na robieniu niczego więc mam nadzieje zapełnić ten czas czymś konstruktywnym, chętnie zajmę sie potworami, taktykami i poprawianiem błędów kosmetycznych w działach z itemami(czasem denerwuje mnie brak podstawowej informacji skąd dostać item bądź jaką broń można umagicznić), mogę zając sie również innymi działami mam sporą wiedzę związaną z tibią i lubię prowadzić różne doświadczenia np. z czarmi (ostatnio sprawdzałem możliwości Exana mas mort)

* Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
-Myślę że moje umiejętności są wystarczające, łatwo sie nie poddaje potrafię wykonywać nawet najbardziej mozolne prace i lubię tę stronę chciałbym udzielić sie jakoś w jej rozwoju.

Ostatnio edytowany przez D_mon - 27-02-2008 o 21:15.
D_mon jest offline