[1]: Skaza.
[2]: 21 lat.
[3]: b. dobrze
[4]: Koreański (podstawa), Niemiecki (podstawa), Angielski (b. dobrze)
[5]: PHP (b. dobrze), HTML (perfekt), C++ (dobrze)
[6]: W tibię gram od 7 lat, dziennie poświęcam jej około 8h dnia.
[7]: 95 lvl ek nick: Negina Mosze
[8]: Tak, zajmowałem się tworzeniem stron internetowych (nie na yoyo.pl, tylko na płatnych domenach).
Pomagałem w projektach:
-
www.teamhost.pl
-
www.privsro.pl
Moje własne projekty:
-
www.privsro.pl
[9]: Użytkownikiem serwisu tibia.pl jestem od bardzo dawna. Nie udzielałem się na forum, ponieważ nie miałem w tym żadnego interesu. Codziennie odwiedzam serwis, ponieważ potrzebne mi są informacje na temat potworów, oraz interesują mnie nowości z Tibii.
[10]: Dziedziny w których chciałbym pomóc, to:
- Mapy
- Przedmioty wszelakiego typu
- Potwory
- Taktyki
- Quest'y
*Mainland
*Rookgaard
*Addon'y
- Pisanie news'ów na stronę główną
[11]: Jestem osobą godną zaufania. Pomagam tym, którzy najbardziej tego potrzebują. Uważam, że moja wiedza na temat Tibii, jest na tyle duża, abym mógł się nią podzielić z innymi. Jeśli chcielibyście się o mnie czegoś dowiedzieć, to zachęcam do dalszej lektury. Mam na imię Damian i mam 21 lat, pochodzę z Bełchatowa. Ukończyłem Technikum Teleinformatyczne. W szkole uczyłem się o:
- Eletrotechnice (Eletrotechnika)
- Technologia Informacyjna
- Technika Teleinformacyjna
- Komputerowym wspomaganiu programowania (CAD)
Jestem osobą spokojną, jest mnie bardzo trudno zdenerwować. Staram się iść na kompromisy, lecz nie należę do osób, którym trzeba pokazywać wszystko palcem. Lubię się uczyć, oraz potrafię działać w zespole. Nie jestem w stanie nic więcej zrobić, aby zostać wybranym. Mogę jedynie życzyć szczęścia wszystkim moim konkurentom i trzymać mocno kciuki!