Zobacz pojedynczy post
stary 27-02-2008, 23:51   #1
Fillee95
Użytkownik Forum

Fillee95's Avatar

Data dołączenia: 21 04 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Unkown
Profesja: Elite Knight
Świat: Solera
Żarówka [Zerknac] Solera - Polacy pomocy! Do wrzystkich!

Witam.

Wiec czemu robie ten temat?
A wiec , na solerze jest mnustwo BR...I mi sie na to zygac chce..
Wiec teraz mysle ze jest dosc duzo ludzi kturzy nie wiedza na kturym servie maja zaczac..
Tutaj ceny sa bardzo tanie a z pkerami jak z pkerami..
Zgury przepraszam za moja ortografie!

Wiec zachecam was zebyscie zaczeli na tym servie...
Niewiele moge zaoferowac bo mam lvl 38 moim knightem , ale moj kuzyn itd maja wysokie lvle ale nie pisze tutaj zeby sie popisac kto ma jakie lvle tylko zeby troche polakow przyszlo..

Jak np pisze na trade cos ze sprzedaje lub kupie to ofszem dostane pare msg ale to bedzie cos w tym stylu "BR?" "ESPANISH??" i ruzne rodzaje tego typu..

Wiec proponuje zrobic tak jakby "rodzine" w sensie tym ze to by byla guildia reprezentantow tibi.pl?

Potrzebowalbym 2 leaderow...
Zeby jeden leader zrobil guildie dla tych co sie znaja na tibi badz dla tych co sa "newbie" lub nowi w tibie lub graja w nia dosc krutko..

Czekam na kommentarze , i niechce widziec cos takiego "ortografia" itd , bo nie mieszkam w polsce od 1 klasy podstawojej i prosze to USZANOWAC. Dziekuje.

A wiec potrzebuje jak juz mowilem , 2 Leaderow i vice-leaderow i jeszcze moze kogos kto by mugl zrobic strone www ? (forum)

A wiec kommentujcie i mowcie co myslicie!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.