* Śmietek (na forum "smietek")
* 15
* "Pogadam z anglikiem czy amerykaninem, bądź zrozumiem co się dzieje w angielskim filmie bez napisów czy lektora" - zaawansowany
* Niemiecki - dopiero zaczynam
* HTML - perfekt, PHP - bardzo zaawansowany, JavaScript - średnio zaawansowany, CSS - średnio zaawansowany, język zapytań SQL - bardzo zaawansowany
* Ponad 2 lata/1-2h w dni szkole, w inne dni trochę więcej
* [CHAR]Glibnes[/CHAR] (tą postacią niecały rok) obecnie 53
* Mam doświadczenie, napisałem prostą grę internetową opartą na PHP i MySQL (nieopublikowana - jeszcze rozwijana)
* Jako strony internetowej - od 2 lat, jako forum - jakoś nie pisałem dużej ilości postów
* Potwory, taktyki na potwory jak i na questy, być może także jakieś ciekawostki lub tutoriale dla początkujących.
* Tutaj można by wiele wypisywać, lecz ja nie jestem z tych którzy krzyczą: "Wybierzcie mnie, bo jestem super evul maniak, i znam sie na tibii jak mało kto, gram po 24h i jestem w ogóle super extra".
Uważam, że jestem solidny, moją pracę wykonuję tak, aby potem nie było do mnie pretensji czy zażaleń, potrafię dobrze pracować z innymi osobami w grupie, swoją pracę wykonuję najlepiej i najszybciej jak potrafię. Może nie jestem chodzącym ideałem, ale mam parę zalet przydatnych do pracy jako "Supportera"
Ostatnio edytowany przez smietek - 28-02-2008 o 18:22.
|