Zobacz pojedynczy post
stary 28-02-2008, 11:34   #183
Amirez
Użytkownik Forum

Amirez's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2005

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Arcania
Domyślny

• Twój nick.
    Amirez.
  • Twój wiek.
    22 lata.
  • Na jakim poziomie znasz j. angielski?
    Bardzo dobrym.
  • Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
    j. niemiecki-dobrym, j. łaciński-początkujacy (uczyłem sie w LO)
  • Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
    C++ -zaawansowany, html -zaawansowany ,bbcode -zaawansowany. Obecnie poszerzam moja wiedze w tym zakresie uczę sie w Policealnej szkole Informatyki i Internetu 3 rok (w maju egzamin końcowy)
  • Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
    W tibie gram od 3 lat dziennie 4h (czasem więcej). Poświęcam większość wolnego czasu, lecz obecnie nie na expieniu a na zgłębianiu tajemnic tibii i rozmowach z przyjaciółmi.
  • Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
    Podałem na PW.
  • Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
    Największym projektem jest stworzone przeze mnie forum klanowe do innej gry mmorpg (nie wiem czy mogę podać link, ale zawsze mogę podać, jeżeli będzie taka potrzeba) A jeżeli chodzi o strony internetowe to tworzyłem w szkole (forma ćwiczeń).
  • Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
    Data dołączenia: 19 09 2005.
  • W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
    W każdej, w której będę potrzebny.
  • Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
    Jestem odpowiedzialną osobą, i chciałbym pomóc w tworzeniu strony, która pomogła mi wiele razy na początku mojej przygody z tibią.

Ostatnio edytowany przez Amirez - 28-02-2008 o 15:38.
Amirez jest offline