1.Adikeen
2. 18 lat, niedługo 19
3. Angielski znam bardzo dobrze.
4. Tak, znam jeszcze język Niemiecki - opanowany w podstawach tzn. potrafię sie porozumieć z Niemcami itp., kolega z Hiszpanii uczy mnie swojego języka, więc z Hiszpańskiego też troszke potrafie.
5. Robiłem wraz z kolega z klasy, strone forum szkolne w języku html i bardzo dobrze nam to wychodziło.
6. Od kąd pamiętam, że mam internet, a to będzie jakoś 4 lata.
7. Mogę podać nick swojego sorca, którym już nie gram... wiesz.. wojny itp. i sie odechciało - 80 lvl [CHAR]Calh Mand'ik[/CHAR], jednak mam większy na innej postaci ;-) [jeżeli będzie potrzebne proszę o wiadomość na PW]
8. Tak, pomagałem tworzyć stronę internetową tak jak to wyżej napisałem. Było to forum szkolne.
9. Zarejestrowanym użytkownikiem fora tibia.pl jestem od 17 01 2006 r. jednak dużo czasu spędzałem tutaj przed założeniem konta.
10. Najbardziej interesują mnie: potwory, taktyki, jednak mogę starać się w innych też.
11. Mmm dlaczego. Zawsze chciałem pomagać w tworzeniu stron internetowych, którymi mogę pomóc innym członkom "rodziny tibijskiej" Lubie zwiedzać nowe tereny, odkrywać różne nowe potwory. Jednak to nie ode mnie zależy czy zostanę przyjęty do grona supportów tibia.pl