Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 28-02-2008, 14:38   #5422
RZal
Zbanowany

Data dołączenia: 09 11 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kem3s Pokaż post
ups double post
Nawet przeglądarką internetową nie umiesz się posługiwać gamoniu.

Cytuj:
Pff i tak Wasz forumowy bluzgator i boss wymiekl, przegadany przez dziecko, ktore nie ma komputera czy jak to tam ujales
Oh noes, czujesz sie zwycięzca, już pętle na szyje zakładam. Widzisz jest taka subtelna różnica, że ja zaglądam na to forum 3-4 razy dziennie a nieraz przez wogóle, a ty siedzisz tu prawie non-stop i czekasz aż odpiszę. Po czym jak zobaczysz, że odpisałem dostajesz emocjonalnego orgazmu i wyrzucasz to z siebie myśląc, że mi dopieczesz(?). BAH dupa blada bo jakiś śmieszny smarkacz, którego świat kończy się na forum.tibia.pl zwisa i powiewa a jego słowa
obchodzą tyle co zeszłoroczny śnieg.

Cytuj:
Boli cie ze ja mam najlepsze chwile zycia dopiero przed soba
Bez wątpienia, wciąż możesz być best w top 100 czy tam 300 na tibia.com. Poza tym już widzę jak cudownie pożytkujesz swoje "wspaniałe chwile" gnijąc na forum i czekając aż odpisze. Później dzieci się spytają (o ile kiedykolwiek dziewczynę i żonę znajdziesz - nie, nie mówie o tej 16-sto bitowej figurce w tibii) "tato a co robiłeś w naszym wieku" i co odpowiesz "siedziałem po 10h przed monitorem by być +1 w flamewar na forum durnej gry 2D". Bez wątpienia masz świetlane perspektywy.

Cytuj:
a ty je zmarnowales/marnujesz przed pixelami?
To, że idiotą jesteś już wiem i dlatego jeszcze raz wytłumaczę. Swoją przygodę na Luminera zakończyłem w tibi kilka miesięcy po update z wandami. Ale debilom (czytaj tobie) by dotarło trzeba powtarzać kilkaset razy. To już psa łatwiej wytresować niż tobie do rozsądku przemówić.

Cytuj:
nara to moj ostatni post na tym syfiastym forum
Bogu dzięki. A skoro jest syfiaste po chuj tu wogóle zaczynałeś pisać? Z tego wynika że sam jesteś syfiasty i w dodatku EMO-masochista, który lubi taplać się w syfie (tak ująłeś to forum). Pewnie zaraz zrobisz new konto by od nowa jeździć* mi.

Cytuj:
btw Rzal twoj nick idealnie odzwierciedla twoje wypowiedzi
Nowy na Forum <-- to też mówi samo za siebie.

*jeździ mi tylko w jego subiektywnej ocenie, bo ktoś kto nie potrafi wprost powiedzieć kim jest (chociażby nick w grze) jest dla mnie gówno wart nie obrażając gówna.

@Dart spod venore d lair:
Ej, będziesz moim pro? VIP,ok?

Ostatnio edytowany przez RZal - 28-02-2008 o 14:40.
RZal jest offline   Odpowiedz z Cytatem