Zobacz pojedynczy post
stary 28-02-2008, 14:52   #66
Yoh92
Użytkownik Forum

Yoh92's Avatar

Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 8

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
Yoh92 ma numer GG 10977528
Domyślny

Jak w Tibii, ma być coś realnego? Przecierz to gra MMORPG. Pozatym, jeżeli Tibia, byłaby oparta na samym świecie realnym to najprościej mówiąc, byłby to "SZAJS".

Nie wymagaj, aby to co jest mało rzeczywiste stało się Realne. Pozatym, jak powiedział ktoś niżej - W Tibię gra się głównie po to, aby oderwać się od rzeczywistości.

Teoria:

[item]Magic Long Sword[/item] - Zadaje on takie obrażenia, ponieważ jest MAGICZNY!
[item]Spike Sword[/item] - Można nim walczyć. Myślę że w RL, gdyby był taki miecz (Nie wiem czy był!), to służył by głównie do zadawania poważniejszych ran.
Przykład? Człowiek przebija tym mieczem, drugiego człowieka. Drugi człowiek nie może go wyjąć, ponieważ ostrza zachaczają o wnętrzności. Za to, pierwszy człowiek, wyjmując bez wahania miecz z rany, pozbawi zapewne życia, drugiego.
[item]Golden Armor[/item] - Zbroja jest jedną z lepszych, ponieważ najprawdopodobniej jest zaczarowana.

Zresztą, co ja ci będe mówił? Powiem tyle:

Tibia, to Magiczny Świat w którym nie znajdziesz rzeczy w 100% Realnych. Twórcy mają wyobraźnię, którą "wklejają" do Gry.

Nick: [char]Legenda Tibi[/char]
Świat: Astera
Profesja: Druid

Best Solo: [monster]Demon Skieleton[/monster]
Best Team: [monster]Dragon[/monster]

Ukryty tekst:
Yoh92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem