* Twój nick: Siralion/bother
* Twój wiek: 18 lat
* Na jakim poziomie znasz j. angielski? Poziom zaawansowany, przygotowuję się do rozszerzonej matury z angielskiego, mam za sobą 2 miesiące w Londynie

* Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? Niemiecki - średnio, szwedzki odrobinę.
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? HTML zaawansowany, PHP dość dobrze, C++ tak jak PHP.
* Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? Gram w Tibię od 4 lat, gram ok 2h w dniu szkolnym 4h w weekendowe dni.
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) obecnie to Siralion - 24 sorcerer na Xerenie, postacie z wyższymi poziomami zostały sprzedane.
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? - Strona mojej szkoły LO Prus w Skierniewicach -
www.lo-prus.pl
* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? Od 2007 r.
* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) Potwory/taktyki (mapy na Pacc i Facc również)
* Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie? Myślę, że moją największą zaletą jest płynne posługiwanie się językiem angielskim. Nie robię błędów ortograficznych. Poza tym uważam, że nie najważniejszy jest lvl postaci, ale stosunek do gry. Tibia nigdy nie była i nie będzie moim życiem. Mimo to mój stosunek do gry jest jak najbardziej pozytywny i uważam, że mógłbym sie przydać w Supporcie.