Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vercef
Zapewne polowa z was lub nawet wieksza czesc nazwie mnie noobem albo powie cos w stylu 10 latka z pod dp "ty k&%fa noobie padles 2 x " ale nie wiem jak dla was ale moje odczucia sa takie ze niezliczona horda Supportu Inter~~ Nawet nie zrobila pz i biegala w waszych outach myslac ze sa fajni albo ze po wojnie beda kims ...  Wiec niestety to ze padlem 2 x razy polowa LR odebrala jako strate fragow i nazywaja mnie noobem itp ... Moge byc i noobem ;d ale napewno wiecej im nie pomoge o.O ... Dzieki Medivh .... Wasz kochany Noob Kloone :*
|
Hmm z tego co slyszalem padles 1 sqm przed tample... i to zpowodu ze blokowaly je nooby... wiec Ty noobem nie jestes... ale nie spieszyles sie z blessami...
Cytuj:
ale moje odczucia sa takie ze niezliczona horda Supportu Inter~~ Nawet nie zrobila pz i biegala w waszych outach myslac ze sa fajni albo ze po wojnie beda kims
|
No niestety tak myslą... ale jesli biegaja i nie wbijaja pz to to nie sa supporterzy. A jak padna to LR i tak liczy ich sobie do fragow ;|. Zle ze czlonek LR zajmuje sie war statami...