Zobacz pojedynczy post
stary 28-02-2008, 20:18   #206
aratron
Guest

Domyślny

Twój nick. : aratron;
Twój wiek. : 18 lat;
Na jakim poziomie znasz j. angielski? : poziom zaawansowany;
Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? : czeski i niemiecki; stopień podstawowy.
Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? : C++, Pascal, PHP, HTML, DHTML, XHTML, C;
Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? : od 2 lat, nie gram codziennie, za mało czasu w życiu, ale jak gram to ok. 3 godzin;
Jaki level ma Twoja najlepsza postać? : 39 (Paladinho Fens), były lepsze, ale przepadły ;
Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? :systematycznie tworze strony WWW oraz serwisy gdyż jest to po części sposób na pieniądze które zyskuje;
Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? : oj, bardzo długo, zawsze jak miałem lub mam jakieś problemy i nie tylko to odwiedzam ten portal;
W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? : jakie zadanie zostało by mi powierzone takie bym starał saie wypełnić, nie mam jakichś konkretnych zainteresowań;
Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? : Jestem uczniem 2 klasy szkoły technicznej na kierunku Technik Informatyk, zadania które są mi powieżane staram sie wykonywać sumiennie, z zasady jestem przyjacielsko nastawiony do ludzi i takie sa też moje kontakty.

Ostatnio edytowany przez aratron - 28-02-2008 o 22:07.