1.Jalksan
2.16 marca 14 lat
3. Z tym językiem nigdy problemów nie miałem, jakieś proste teksty przetłumaczę a na tibii nigdy z dogadaniem się nie miałem problemó
4. J. Rosyjski, słabo
5.HTML, Bardzo podstawowy
6.Gram od bodajże marca? (pierwsza postać) roku 2002. Gram od godziny do 10 dziennie.
7.
Hakuna Matata (nie dokładnie, coś takiego.). Miałem nią 41 poziom.
8.
Hmm... Jakieś własne strony domowe, naprawdę nic nie wartego uwagi.
9.
Na forum od 2004 (mogę podać nick pierwszego konta).
10.
Hmmm... Zbieranie informacji i wstępne tłumaczenie ich, być może tereny i potwory (niestety dopiero w wakacje mam zamiar kupić PACCa).
11.
Hmm... Dlaczego ja? A może dlaczego nie ?;] Wiem że mój lvl nie imponuje jak na tyle czasu gry ale grałem for fun. Dopiero tą postacią mam zamiar zdobyć wyższy poziom. Poza tym jestem miły, skromny, znam się na ortografii i nie mam problemów z dostępem do komputera o prawie każdej porze dnia (a jeśli będzie trzeba to i nocy). Jeśli mnie nie wybierzecie nie załamię się i nie skoczę przez okno, ale nie można powiedzieć że mi nie zależy.
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle."
|