Zobacz pojedynczy post
stary 28-02-2008, 23:40   #4811
Diablord
Użytkownik Forum

Diablord's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: okolice Poznania

Stan: Na Emeryturze
Imię: Diabllord
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Duskiness
Świat: Furora
Poziom: 376
Skille: 115/97
Poziom mag.: 29
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Damage Pokaż post
Mam pytanie, czy znajdzie sie tu jakas osoba ktora bedzie potrafila obiektywnie strescic poczatki tej wojny? To jest Aberratio vs Vision. Gralem juz wtedy na Furorze, ale bylem totalnym noobem

Chodzi mi o takie szczegoly jak sklad obu tych gildii, dobrze by bylo znac równiez sklad Duskiness, z jakiego powodu ta wojna wybuchnela, czy byly jakies zmiany miedzy czlonkami, kiedy i dlaczego dolaczylo sie Duskiness, hacki etc. Jezeli ktos dysponuje to bylbym wdzieczny za filmy ze sneakow/ob.
Teraz mamy nową wojne.
A wojna Aberratio vs Vision to inna bajka. Nie wszystko pamiętam, bo niewiele grałem, kiedy wojna wybuchła. Kiedy byłem na kilkudniowej wycieczce klasowej to Petro zrobił czystke w gildi i zostawił w Duskach tylko kilku najwyższe lvle i najlepszych qmpli. Z tego co pamiętam to Magrami wtedy ostro kłócił się z kimś z Dusków i sam odszedł. Tak powstało Aberratio.
To raczej nie Mati aka 2ec owner Cat Nabu a potem Vaxard, rozpętał te wojne. Wojna była krótka, bo mieliśmy sporo szpiegów, wiele osoób było zrookowanych etc. Zaczeliśmy przegrywać jak Harcesh hacknął Cata Nabu (przez głupote 1st ownera).
Po jakimś czasie Imargam i Zwidek dołączyli do Vision. Tego samego dnia ubili Caponeq'a. Mam na kompie filmy z fragami Vision zrobione przez Kalashnikowa, ale nie chce mi się ich teraz uploadować.

"Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości."
Mark Twain
Diablord jest offline   Odpowiedz z Cytatem