Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MasterTusk
Scobel zawsze wie lepiej, lepiej nie wdawać się w niektóre dialogi i pozostawić je bez komentarza.
Jeśli chodzi o owy temat na forum.tibia.com, to "kolesiostwo"(trochę politycznie  ) tam widać na pierwszy rzut oka...przynajmniej ja tak to widzę.
Pomijając już stertę pytań(typu z jakiego poradnika korzystał Ameriov Rookstayer aby zostac senior tutorem z "he don't" i "an botter") to więcej szumu wokół tego będzie niż prawdy, a to jaka ona będzie mało mnie interesuje.
Btw, może korzystając z okazji przyjmowania nowych supporterów wybralibyśmy(mam tu na myśli ludzi którzy udzielają się w dziale Tajemnice Rookgaardu) jakąś jedną osobę którą poparlibyśmy na moderatora działu? Przydałaby się taka osoba =-\
#Yallah
Generalnie miałem na myśli Scobla, który uznaje za normalne iż po "wyjaśnieniu"( o ile tak to można nazwać) wszyscy powinni się dostosować...
#Ameriov
Tu z kolei miałem na myśli awans z tutora na senior tutora...bez angielskiego który wydawało mi się powinien być na poziomie wysoko zaawansowanym
|
Przecie ja zawsze wiem lepiej więc pogrubiony txt nie przejdzie - a raczej jego pomysł ?? Skąd to wiem ??
"Scobel zawsze wie lepiej..."
Editensik
MasterTusk
NieOdbierajmyŻyciaZbytPoważnie ...