Twój nick.
Grace.
Twój wiek.
16 lat.
Na jakim poziomie znasz j. angielski?
Angielski na poziomie FCE (First Certificate).
Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
Niemiecki zaawansowany i Portugalski początkujący.
Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
Znane mi języki programowania : Pascal (pisanie prostych programików), Delphi (j/w), Html (bdb znajomość), C++ (bdb znajomość), PhP (bdb).
Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
W tibię gram około 4.5 roku, dziennie poświęcam tyle czasu, na ile pozwolą chęci. Według mnie w tej grze nie liczy się level ale człowiek.
Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
Kiedyś zajmowałem się tylko i wyłącznie expieniem aczkolwiek teraz nie jestem zwykłym graczem. Czas w tibii spędzam nie tyle na expieniu co na pomaganiu innym graczom. Jestem dosyć znanym Senior Tutorem na Harmonii. Postać główna tamtego konta ma aktualnie 44 level [[CHAR]Lesney[/CHAR]], nie expiłem nią jakoś od 1.5 roku.
Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
Mam doświadczenie, aczkolwiek przy większych projektach udziału nie brałem, gdyż nie mogłem znaleźć odpowiednich ludzi do "pracy".
Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
Około 3.5 roku, to nie jest moje pierwsze konto na tym forum.
W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
Jeśli dostąpiłbym zaszczytu "pracowania" tutaj, na pewno mógłbym udzielać porad apropo technicznych problemów związanych z grą "Tibia" lecz także mógłbym zająć się potworkami i mapami miast. Uważam też, że wiele questów wymaga dopracowania i tym także mógłbym się zająć.
Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
Uważam, że jestem osobą odpowiedzialną i łatwo nawiązuję bardzo dobrą współpracę z ludźmi. Mój angielski jest na bardzo wysokim poziomie (jak już pisałem, FCE), jestem doświadczonym graczem a poziom mojej kultury i stylu pisania chyba też nie pozostawia dużo do życzenia. Wiem że to jest tylko i wyłącznie Wasza decyzja aczkolwiek mam nadzieję, że te "wybory" będą uczciwe i wybierzecie właściwych kandydatów.
Pozdrawiam,
Paweł A.