Zobacz pojedynczy post
stary 29-02-2008, 12:54   #18
Dodo360
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 12 2007
Lokacja: http://pl.tibiaml.com/

Stan: Niegrający
Dodo360 ma numer GG 10751630 Adres Jabbera do Dodo360
Pergamin

Albo jestem slepy albo nikt wczesniej nie wymienil Celesty...
Jak tak szybko zdecydowales to po co pytasz innych o swait skoro i tak sam go wybrales -.-?
W ogóle wszystko sam wybrales a nie wziales pod uwage tego co mowili inni... Powiem tak NIE POSZLO...
Poza tym to nie jest duza grupa bo to tylko ty tam chcesz grac i TY wymysliles koncowke do nicku... I co my mamy powiedziec ze my glupie ludki mylilysmy sie i ty masz racje i musimy grac na Celescie bo TY tak chcesz?
Pomysl miales dobry ale gorzej z wykonaniem. Ludzie napisali swoje pomysly a ty je zignorowales.
Chetnie bym sie przylaczyl ale uwazam ze ta koncowka do nicku lipna jakas, poza tym wez pod uwage to ze wiekszosc napisala ze woli pvp, a ty i tak wybrales non pvp (i masz racje bo pvp to w tej chwili porazka same 10 levele zucajace sie na 50 knightow z tekstami w stylu "Pie or died" albo dzieci ktore kupily chary z 100+ levelami na allegro i ida nimi pkowac).

Edit:
Czy ty rozumiesz ze nie powinno sie robic nowych charow na pelnych swiatach?
CELESTA jest zapchana i nie ma mowy o grze bez pacc (kolejki) a jak ktos ma pacc to za Chiny ludowe domku nie kupi?... A ja za kilka dni kupuje pacc i domek mam zamiar miec a nie widze nic ciekawego w grze na serwerze na ktorym domek 200k kosztuje (nie wiem po ile chodzi na celescie domek ale wiem ze na innych zapchanych swiatach tak jest) ja proponuje Candie niech by juz byla ta super pro evul koncowka Redtinx
Mysle ze sie nie obrazisz za taka krytyke bo uwazam ze pomysl jest dobry i jak go dopracujemy to mozna by cos fajnego z tego zrobic. Proponuje Candie bo to chyba najnowszy serwer non-pvp.

Ostatnio edytowany przez Dodo360 - 29-02-2008 o 13:20.
Dodo360 jest offline   Odpowiedz z Cytatem