29-02-2008, 13:01
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
|
- Eragog
- 15
- Angielski zaawansowany
- Większość mojego życia uczyłem się angielskiego i to nim się najczęściej posługuję z obcokrajowcami, ale znam także podstawy j. niemieckiego.
- Znam się dość dobrze na HTMLu i kiedyś bawiłem się C++, ale na moje C++ nie ma co liczyć.
- W tibię gram 3, może 4 lata. Gdy zaczynałem grać w Tibię, to dziennie spędzałem na expieniu od 2 do 7 godzin. Jednak niedawno uświadomiłem sobie, że więcej czasu spędzam na tym forum niż na graniu. Teraz gram sporadycznie- jak się nudzę to wchodzę. Gram już dla innych idei niż jak najwyższy lvl: przyjaciele, wrogowie, kolekcjonerstwo rarków (na rookstayerze), wielkie hunty (jako ED)- zamiast expić wolę wybrać się na jakiś hunt na demcach/hydrach jako healer i mieć ekstra wspomnienia.
- Moja najlepsza postać MIAŁA ~130 lvl (ek). Ale już jej nie mam i nie wiem czy w ogóle jeszcze istnieje. Jak już mówiłem wcześniej: gram teraz z innych powodów niż LVL. Moje 2 postacie, którymi aktualnie gram mają lvle: +35 - Elder Druid (name: Sharla) oraz 26- Rookstayer (name: Eragog Rook).
- Kiedyś bawiłem się we własny Tibia Fan Site (i skończyło się na tym, że piszę podanie do tibia.pl support
), pomagałem kumplowi w zrobieniu stronki do OTSa... Ogólnie to mam takie doświadczenie jak przeciętny internauta, bo chyba każdy przeciętny internauta robił jakiąś własną stronkę, forum, bloga itp.
- Zarejestrowałem się we wrześniu 2006, ale ze strony korzystałem od kiedy zacząłem grać w Tibię.
- Często kiedy odwiedzałem tibia.pl szukając opisu/ceny/wysokości obrażeń jakiegoś czaru doznawałem zawodu, ponieważ ten czar nie był opisany, teraz mam nadzieję sam wytłumaczyć innym użytkownikom jak działają dane zaklęcia. Zawodu doznawałem także szukając występowania niektórych potworów na tibia.pl, bo wiele potworów jest słabo opisanych, a jeszcze mniejsza ilość ma pokazane miejsce występowania. Więc chciałbym pomóc głównie w działach 'Magia' i "Potwory'.
- Ponieważ w mojej intencji leży pomoc, a nie zaszpanowanie przed innymi "jestem supporterem tibia.pl". Chcę pomóc uzupełnić brakujące informacje na stronie, których brak jest zapewne uciążliwy dla wielu użytkowników strony- nie tylko dla mnie. No i dodatkowo mam czas żeby pomóc. Więc przyjmując mnie szybko uzupełnią się braki na stronie

Mam nadzieję, że podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie.
Pozdrawiam, Eragog.
Ostatnio edytowany przez ErAgOg - 08-03-2008 o 22:49.
|
|
|