* Osks
* ur. 18.04.1980, czyt. niedlugo 18stka
* Operuje w jezyku dosc dobrze, dogadac sie ze mna idzie. Nie wiem jak inaczej okreslic swoj poziom, poniewaz nie ma jakis wymogow na ten temat.
* Jez. niemiecki, lecz tylko podstawy.
* Podstawy C++
* W Tibie gram od updatu z Tiquanda (2004 r.). Na tym forum zarejestrowalem sie rok pozniej. Co do czasu to mam go dosc sporo. Zazwyczaj od 16-24. W weekendy roznie.
* Moja najlepsza postac - Brus Chricon (64 lv). Niestety zgubilem passy przed Summer Update 2007. Po stracie postaci nie gralem przez dlugi czas. Ostatnio gram na Titani, gdzie mam narazie 45 ED.
* Jedynie pomagalem w OTSach robiac grafiki. Oprocz tego raczej nic godnego wiekszej uwagi.
* Od 2005 roku.
* Jestem wszechstronny. Bylbym bardzo szczesliwy, gdyby moje podanie zostalo przyjete. Chcialbym pomoc w itemach, poniewaz z moich obserwacji wlasnie ten dzial najdluzej czeka na aktualizacje po Update'ach.
* Lubie pomagac, jestem sumienny, bezstronny i czerpie z tej gry przyjemnosc. Chcialbym, aby ludzie, ktorzy dopiera zaczynaja przygode z Tibia mieli na czym sie oprzec (tibia.pl). Strona jest juz bardzo bogata w wiadomosci, lecz moze byc jeszcze lepsza, mam nadzieje, ze i ja przyczynie sie do rozwoju tego Supported Tibia Fansite'u.
Pozdrawiam,
Osks.
|