* Twój nick.
Slupek20
* Twój wiek.
17
* Na jakim poziomie znasz j. angielski?
Średnio, jednak po tym co widzę to dużo lepiej od innych
* Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
Niemeicki w stopniu podstawowym.
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
Wcześniej bawiłem się trochę w html i php, znam je w stopniu podstawowym.
* Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
W Tibię gram około 4 miesięcy, średnio po 15-17 godzin tygodniowo.
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
Najlepsza postać miała 30 lvl (drut) Keemes, jednak obecnie po haku gram 15 knightem (Slupman) , jednak moge szybko nabić lvl jeśli zajdzie taka potrzeba bo na razie skilluje

.
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych?
Wcześniej miałem swoje forum i dość dobrze sobie z nim radziłem, jednak z niego zrezygnowałem, gdyż nie miałem ochoty dalej się z tym bawić (zacząłem grać w Tibie i obserwować rózne strony).
Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
Jeśli chodzi o projekty, to raczej nie ale brałem udział w różnych mniejszych ideach z powodzeniem.
* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
Tibia.pl obserwuję już od około 4 miesięcy, czyli odkąd gram.
* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
Jeśli chodzi o dziedziny w których mógłbym pomagać to: przede wszystkim Bronie, Pancerze, Eq(ogólnie all), i jeśli trzeba będzie to Potwory.
* Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
Hmmm... dobre pytanie

Na pewno nie zrezygnuję z gry w Tibię(nie jestem uzależniony

) niestety nie mam Pacc'a :/ co trochę blokuje mój zakres możliwości i zdobywania nowej wiedzy. Sumiennie wykonuje swoje obowiązki i zawsze służę pomocą niedoświadczonym tibijczykom. Mam dość sporą wiedzę na temat tibii wbrew pozorom. Można mnie również często zastać na tibii. Jeśli zostanę przyjęty na pewno się przydam i pokażę, że nie było błędem przyjęcie właśnie mnie.