*Xiv Dragonheart
*18
*Zdałem próbna mature rozszerzoną z Angielskiego na 86%, w gildii której jestem jestem translatorem. Angielski znam na poziomie Advanced.
*Niemiecki, uczyłem się 6 lat.
*Znam program C++ i HTML, lecz potrafie tylko obsłuwigwac się HTML'em w stopniu podstawowym.
*Moja gra w tibie zaczeła się w 2004, dobiłęm na Harmoni 63 poziom MS'em, teraz mój Paladyn ma 109 poziom i jestem aktywnym graczem. PRzez najbliższe 2 miesiące mniej gram gdyż Matura tuż tuż

*Xiv Dragonheart 109 Paladin
*Tworzyłem Strone mojej szkoły, a dokłądniej pomagałem robiąc zdięcia etc.
*OD 2004 roku, lecz na forum różnie, bo czasem zapominałem loginów.W momęcie gdy miałem przerwe w grze często oglądałem screenshoty na forum oraz patrzyłęm czy był jakiś update.
*Myśle że mógłbym przydać się w dziedzinie potworów i taktyk.
*Wiele opisów tutaj jest takich samych, że każdy w czymś jest super, że właśnie jego państwo powiniście przyjąć gdyż nie ma żadnych wad.
Powiem wprost, że nie umiem zbytnio pracować w htmlu i C++ lecz w tibii, bardzo lubie wymyślać różne taktyki na potwory, tak żeby jak najmniej schodziło mana fluidów a najwięcej kasy przychodziło, po każdym Uleprzeniu gry jestem pozytywnie nastawiony gdyż lubie patrzeć jak gra się rozwija, nawet jeśli profesja mojej postaci jest pogorszona.Oprócz tego po każdym updacie staram się jaknajszybciej sprawdzać nowe potwory tak żeby wiedzieć do czego są podobne, jak je zabijać i jaki jest z nich loot.Lubie odkrywać nieznane miejsca w grze, a najczęściej staram się je odkryć.