Kurde, czas wydać opinię, nie grałem jeszcze, ale po screenach mogę co nieco napisać.
Po pierwsze: wygląd gs'ów... Według mnie lipny. Ktoś napisał, że widok tch czerwonych ślepi zawsze zwiastywał najgorsze... A teraz? Będą się mylić z poison spiderami, od których tylko wielkością się różnią, na pierwszy rzut oka można się pomylić.
Z nowych potworów widziałem tylko ciałka :/ Więc ciężko coś o nich napisać. Ale wyglądają nieźle

Przedmioty - świetny wygląd starych i nowych. Naprawdę mogą się podobać, zwłaszcza ten zielony (dragon scale mail-set?) i miecze

Wygląd otoczenia. Nic się nie zmienił. Tylko kilka nowych rzeczy - na przykład takie wielkie wazy. Niezłe.
Możliwość przekręcania przedmiotów. Świetne

Zwłaszcza dla właścicieli domków. Co tu dużo mówić...
Skillbar. Mój faworyt. Na ten update czekałem od dawna... I się nie zawiodłem.
Nowe logowanie. Beznadzieja :/ Nie wiadomo o co z tym chodzi. Loguję się po raz pierwszy, wychodzi 1348 w kolejce, po 4 minutach loguje się sam znowu, i zerwanie połączenia O.O. Uważam że CIP'owie naprawią to, czyli oczekiwanie na ostateczny update przedłuży się o kilka dni.
Update ogólnie udany. Mam nadzieję tylko że zmieni się logowanie. Ale cóż. W mojej skromnej skali - 8/10. (Poprzedni 9/10)