Zobacz pojedynczy post
stary 29-02-2008, 20:20   #235
Exerous
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 02 2008
Lokacja: Stargard Szczeciński

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Eseph
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Poziom: 48
Skille: 75/73
Poziom mag.: 5
Exerous ma numer GG 5754211 Send a message via Skype™ to Exerous
Domyślny

* Twój nick - Exerous.
* Twój wiek - 16 lat.
* Na jakim poziomie znasz j. angielski? - Język angielski znam na poziomie średnim , bardzo dobrze dogaduję się z obcokrajowcami.
* Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? - Owszem, znam język niemiecki, nie tak świetnie jak angielski ale również dobrze, "średnio średni".
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? - Znam podstawy języka html, kiedyś w tym siedziałem i umiałem dosyć sporo, ale gdy zaprzestałem używać tego języka trochę mi z głowy wyleciało. Uczę się bardzo szybko, więc gdyby zaszła taka potrzeba abym miał poszerzyć informacje z języka html, lub innego z chęcią to zrobie.
* Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? - W tibię gram od początku 2004 roku. Dziennie gram dosyć sporo, według osób bliskich mi za nadto, ok. 2-5 godzin dziennie, jednak gdy trzeba znajduję czas na naukę i inne rzeczy.
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) - Moja postać ma 67 lvl, jest to elite knight o nicku Exerous.
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Stworzyłem kiedyś stronę dla schroniska dla zwierząt w Choszcznie, funkcjonowała ona 2 lata, jednak schronisko zostało zamknięte, a na jego miejsce zostało wybudowane nowe schronisko, które samo sobie zapewniło stronę www, pomagałem również tworzyć stronę mojego gimnazjum.
* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? - Korzystam z Waszego portalu od 2005 roku, często zaglądałem na forum, lecz dopiero dzisiaj podjąłem decyzję o tym aby się zarejestrować na forum.
* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) - Chciałbym pomagać w dziedzinach o nazwach mapy i potwory, oraz taktyki walczenia z potworami i pomagać dobierać expowiska, oraz newsy z świata Tibii.
* Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? - Wydaje mnie się, że pomimo tego iż nie mam zaawansowanych wiadomości na temat dziedziny informatycznej, powinniście mnie przyjąć ponieważ człowiek się bardzo szybko uczy i im szybciej dacie mi szansę rozwijania się tym szybciej nie pożałujecie z wyboru mnie na Waszego współpracownika. Zamierzam być bardzo aktywny i rzetelny. Nie zgłaszam się po to aby wygrać darmowego pacc'a tak jak przeczytałem w czyimś opisie, zgłaszam sie po to aby pomagać zespołowi Tibia.pl i użytkownikom tego portalu.
Serdecznie pozdrawiam i czekam na decyzję.

Ostatnio edytowany przez Exerous - 29-02-2008 o 21:01. Powód: błąd ortograficzny;]
Exerous jest offline