Zobacz pojedynczy post
stary 29-02-2008, 22:07   #242
Dzik Dzik Tadzik
Zbanowany

Dzik Dzik Tadzik's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Głuchołazy

Stan: Na Emeryturze
Imię: Ceriux
Profesja: Elite Knight
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 8
Dzik Dzik Tadzik ma numer GG 1638963 Send a message via Skype™ to Dzik Dzik Tadzik
Domyślny

Twój nick.
Dzik Dzik Tadzik
Twój wiek.
17 lat.
Na jakim poziomie znasz j. angielski?
Poziom średnio zawaansowany.
Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
Niemiecki na podstawowym poziomie.
Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)?
Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
C++ - Dopiero zaczynam go poznawać.
Html - Podstawowy poziom.

Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
W Tibie gram od 3 lat, lecz z dużymi przerwami.
Czas, który poświęcam na gre jest bardzo zróżnicowany. Staram się grać systematycznie i nawet jeżeli nie expie to loguje się, aby załatwiąć sprawy Guldii. Ale do rzeczy dziennie gram średnio 2h. Tygodniowo ok. 12h.
Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
125 Elite Knight - Ceriux.
Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
Nic wielkiego. Zabawy z kolegami z html'em.
Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
Z informacji, które są zawarte na stronie korzystam od ponad 3 lat, ale czynnym użytkownikiem forum tibii.pl jestem od października 2005 roku.
W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
Myśle, że jako aktywny gracz chciałbym zajmować sie taktykami potworów, mapami respawnów, a przede wszystkim forum.
Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
Chciałbym się sprawdzić w roli supportera. Możliwe, że dzięki temu jak powiedziała Atmica stanę się modernizatorem, a ta wizja bardzo mi odpowiada. Na forum, w którego życiu biorę czynny udział jestem obiektywny i nie prowokuje sprzeczek, a staram się je omijać. Nie jestem wulgarny, pisze poprawną polszczyzną co jest niestety rzadkie w dzisiejszych czasach.

Ostatnio edytowany przez Dzik Dzik Tadzik - 29-02-2008 o 22:11.
Dzik Dzik Tadzik jest offline