Zobacz pojedynczy post
stary 01-03-2008, 00:46   #246
Klawiatura
Zbanowany

Data dołączenia: 11 11 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Klawiatura ma numer GG 6300646
Domyślny

Moja postać nazywa się [CHAR]Zohop[/CHAR], mam 17 lat(30.12). Myślę, że znam poziom angielskiego na poziomie wyższym-średnim.Znam niemiecki, na poziomie bardzo podstawowym.Niestety nie znam ale uczę się.Gram od początku. Tygodniowo przypada mi około 20h(średni wynik), dziennie myślę, że jestem na tibii od jednej do trzech-czterech godzin.Moja aktualna najlepsza postać ma poziom 71.Stworzyłem stronę klasową(jeśli to jakiś wyczyn). Uczęszczam na forum od początku(wyleciało mi z głowy od kiedy). Datę dołączenia tego konta mam taką a nie inna, ponieważ straciłem dostęp do innych, wcześniej założonych.Myślę, że mógłbym być pomocny w każdym dziale, bynajmniej starałbym się jak tylko bym potrafi i na ile znam się na tibii(myślę, że znam tą grę dość dobrze).Dlaczego ja?Wydaje mi się, że mógłbym wnieść więcej niż niektórzy obecni ,,Supporci". Moja wiedza na pewno mogłaby wam się przydać.Gdy jestem na komputerze to pierwsze co robię włączam gg i tibie.pl w celu pomocy.Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania, na pewno nie stracicie a możecie zyskać starego ,,wyjadacza".Nie znaczy to, że teraz nie jestem na czasie.Mam nadzieję, że dołączę do Tibia.pl, ponieważ bardzo mi na tym zależy.Podchodzę do tego bardzo poważnie,chcem pomagać niedoświadczonym graczą i tibi.plPozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Klawiatura - 01-03-2008 o 01:07.
Klawiatura jest offline