-
Twój nick.
M^^ke
-
Twój wiek.
Prawie 18 lat
-
Na jakim poziomie znasz j. angielski?
Potrafię się w nim porozumieć jednak mam jeszcze pewne braki w tym zakresie.
-
Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
Potrafię się dogadać po niemiecku.
-
Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
O HTML'u jakieś pojęcie mam. No i jeszcze podstawy php...
-
Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
Zacząłem grać w październiku 2004 roku. Swego czasu grywałem po 5-6h dziennie, obecnie nie więcej niż 3h tygodniowo.
-
Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
Moim najlepszym charem był Sir Mike of Lucera. Lv nie był imponujący-48. Było też kilka 30+lv oraz krótka przygoda z 80+ knightem.
-
Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
Uczę się w szkole z duża ilościa przedmiotów informatycznych więc i robienie stron nie jest mi obce.
-
ak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
Czytam to forum od kilku lat, od ok. 2005 roku jednak nie jestem zbyt aktywnym forumowiczem jeśli chodzi o liczbę wysłanych postów/artykułów.
-
W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
Mógłbym zajmować się czymkolwiek. Oczywiscie najbardziej atrakcyjny byłby dział z broniami czy potworami jednak wiem że każdy tak mói

Dlatego mógłbym robić praktycznie wszystko
-
Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
Myślę że sprostałbym wyzwaniu pracy w supporcie. Jestem obowiązkowy i dysponuję sporą ilością wolnego czasu który mógłbym poświecic właśnie na ten cel. Myślę że moje umiejętności by Was zadowoliły.