Zobacz pojedynczy post
stary 01-03-2008, 05:12   #249
Doom Terror
Zbanowany

Doom Terror's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz

Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
Doom Terror ma numer GG 9161169
Domyślny

* Twój nick.
-Doom Terror
* Twój wiek.
-17
* Na jakim poziomie znasz j. angielski?
Na poziomie umozliwiajacym mi swobodna wymiane zdan z obcokrajowcami,chociaz zdarzaja sie niedociagniecia.
* Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
-Nie.
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
-Nie
* Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
-Created:May 14 2005, 19:54:51 CEST,zaleznie od tego czy jest wolne od zajec szkolnych,jak nie to ok.20h tygodniowo,jezeli mam wolne od szkoly to 6h dziennie nie stanowi problemu.
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
105,Fayter.
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
Nie
* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
Data dołączenia: 08 04 2006
* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
w kazdej w jakiej moja wiedza by mogla zostac wykorzystana;porady,potwory,pvp.
* Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
Dlatego iz jestem dysponuje czasem,ktory moglbym to poswiecic(w razie braku czasu sam bym zrezygnowal z supporta),a takze mam dosc dlugi staz w tibii oraz spora wiedze na jej temat,ktora sie powieksza z niemalze kazdym dniem,a takze chce zaprowadzic jakis porzadek w dziale "wydarzenia ze swiatow" poniewaz widuje tam coraz zalosniejsze tematy/posty/wymiany zdan miedzy userami oraz szukam motywacji do ksztaltowania wlasnego charakteru przez obowiazki i sadze ze zostanie supportem pomoglo by mi sie w jakis sposob realizowac =)

Ostatnio edytowany przez Doom Terror - 01-03-2008 o 05:18.
Doom Terror jest offline