Jest to dość nowa gra i bardzo fajna kolega mi o niej ostatnio powiedział i przypadłą mi do gustu polecam.Dużym plusem tej gry jest to ,że nie wymaga dużo czasu czylki aby być nabieżąco wystarczy grać około godz można także w międzyczasie tzw kiedy romiawiamy na gg.Wcielamy się w rycerza rozwijamy umiejętności władania bronią można walczyć dwuręczną lub jednoręczną i tarcze,sami wybieramy jaki czynnic rozwijamy nasz wybór jest ważny ,ponieważ w dalszej częsci gry będzie wymagana określona ilość punktów aby kupić nową broń.Walki są rozgrywane błyskawicznie a czas wędrówek jest ograniczony do 1 godz tzw polowań.A kiedy nam się znudzi czekanie i walczenie z innymi graczami co 15 minut,wysyłamy rycerza do jakiejś pracy np na 6 godz itp.
Oto link do gry
www.rycerze.wp.pl ale jeśli byście chcieli mi pomóc to zarejestrujcie się podając imię które zaprasza do gry jako przyjaciel
KamilXardas wy nic na tym nie tracicie a ja zyskam za każdego nowego pasowanego rycerza otrzymuje 50 klejnotów a do premium jest wymagane 500,więc bardzo proszę.Dodatkowo w tedy w profilu będciecie mnie mieli jako przyjaciele i tego który zaprasza.