Zobacz pojedynczy post
stary 01-03-2008, 09:08   #130
Foni
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2006

Imię: Fonrar
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 186
Skille: 97/92
Poziom mag.: 9
Domyślny

W koncu przeczytalem wszystko..
Zacznijmy zatem:
Damoon jest po prostu porywczy. Nie zdarzalo sie wam, ze ktos was z rownowagi wyprowadzil? Damoona dosc latwo ;p koniec
Xaliny - freekow 2 razy okradl siostre z full seta a jeden z waszych (ten co gra na thedzie) pomagal mu w tym lub przynajmniej wiedzial o tym bo nie ukrywali swojej znajomosci i gry w kafei

Ci co wyszli z dpft, lub zostali wyrzuceni (jak np ja :-) ) zrobili nowa gildie dlatego, ze mieli dosc hegemonii lukiego. Nie wszyscy wiedza ale na moje pytanie do lukiego: "Czy jesli cala gildia bedzie chciala cos zrobic a ty bedziesz temu przeciwny - zgodzisz sie mimo to?"
no co odpowiedzial? "nie, nie pozwole"
macie swojego lidera dla ktorego walczycie o to. zeby mogl dalej miec pionkow ktore moze przestrawiac na planszy.
o sprzeniewierzaniu kasy gildiowej przez lukiego nie ma co gadac bo kazdy wie o tym. skad sie aata tak szybko wzial niby? albo skad 20+ lvl ma Nightmare Knights outfit?

Na drugim openie mnie nie bylo (moze dlatego tak sie nam udalo? ) ale ogladalem filmik i kilka osob z interRectum (sic!) zostalo strapowanych przez noob chary (w tym Luki)

pozniej cos jeszcze dopisze
cheers
Foni jest offline