* Twój nick. = Aragorn Krol Gondoru
* Twój wiek. = 13
* Na jakim poziomie znasz j. angielski? Jestem w Angli ponad rok i chodze do szkoly wic dogadac sie umiem ;]
* Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? znam troszke Francuski
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? jeszcze nie ale jak tego wymagacie to moge sie nauczyć
* Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? w tibie gram okolo 2 lat a dziennie okolo 2 godzinki
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) Aragorn Krol Gondoru1 10 lvl ( zaczynam od nowa grac bo inne postacie mialy hacka )
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? narazie najwiecej co mam na koncie to zrobienie bloga ;]
* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? oh z 1,5 roku ;]
* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) móglbym byc w Broniach, uzbrojeniach ;] to kocham najbardziej
* Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? według mnie powinniscie/powinienes mnie przyjoc bo jestem z tibią n

a bierząco ;] ale to od was/Ciebie zalezy ;]