Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 01-03-2008, 13:36   #6774
Leader Fox Dragstar
Zbanowany

Leader Fox Dragstar's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Niegrający
Świat: teh real one
Leader Fox Dragstar ma numer GG 7654753
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miniutek Pokaż post
Poziom dyskusji jest iscie zenujacy. I o ile kilku z prowadzacych ja znam z Pacery od tje samej strony- oprocz bluzgow i pseudosmiesznych odzywek niewiele maja do powiedzenia, to niekorzy mocno mnie tu rozczarowuja. Ale tez i czego sie spodziewac- tibia to nie mesa, tu sie nie zbieraja inteligenci a raczej dzieci z problemamy w realu. Jest gdzie odreagowac etc, ale prosze Was nie na takim poziomie... Naprawde panowie robmy swoje, bawmy sie, bijmy levele czy cokolwiek, a takie zenady jakie tu odstawiacie zostawcie innym, bo gdy kazdy zostawi je innym, nikt nie bedzie ich robil. Mozecie sobie teraz po mnie jechac- wali mnie to- jazda robiona przez ludzi, ktorzy maja do powiedzenia tylko "Twoja stara " etc to dla mnie radocha, kreci mnie to wiecie?

Tych ktorzy w tibie graja naprawde dla przyjemnosci i interesuje ich prawdziwe przeznaczenie tej gry, zapraszam do naszego tematu-
http://forum.tibia.pl/showthread.php...hlight=slayers
Pozostalych musze orzczarowac- zamiast ukochanych bluzgow i zaczepek zobczycie tam tylko screeny z awansami etc.
twoja stara,

a tak na serio, to forum, a raczej dzial tego forum, przeznaczony jest do wklejania zdjec, wiec nie widze sensu w ktorym piszesz te pierdoly, skoro jak wspomniales, nie ma tu nikogo madrego, wiec nikt tego nie zrozumie?
Leader Fox Dragstar jest offline   Odpowiedz z Cytatem