Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master-Mada
Tęskniłem za Twoimi filmikami od tibii 7.92 ;p
Co do filmiku - mam podobny ze 181 msem który miał 550k/h bijąc głównie spawny po prawej stronie mostku, ale potem bił w zasadzie całą wyspę. Myślę, że mógłbyś dzięki temu mogłbyś nieco polepszyć szybkość expa ;p
@Trickhor
W tym patchu na zmiane loota właśnie o to zadbali, żeby zawsze się msom nie zwracało, więc nie możesz mówić, że zawsze się zwróci. A knightem można nadal robić niezłe pg. Mój znajomy 160ek expi na poi dlach z grana ze siocherem, szybkość expienia przekracza 350k/h i ładnych pare razy zaliczył niezły profit, ale waste oczywiście też się zdarza. Przed updatem to knighci expili solo na frostach nawet z uhami. Mam filmik 200 ek który solo robił 450k/h, kiedy my mogliśmy sobie na dragach posiedzieć :> Ja czasami próbuje expić na frostach z ue i z kilku huntów raz mi się zwróciło, pare razy spory waste i raz jeszcze większy waste związany z blessami  Ale w moim przypadku 5 frostów to już niezły hardcore 
|
Na frostach expilem od 199 do 204 lvla i na 5 lvli, zaden dsm nie spadl, ok 4-5 rh waste tam jest niemalze zawsze, chyba ze cud sie zdarzy to sie zwroci.
Heh tesknisz za filmikami, niestety skonczylem grac jakies 8 miesiecy temu (praca zona, dziecko nie dlugo), tak ze teraz sobie pykam troszke ale z nowu za kilka dni mnie nie bedzie pewno
Na spamie ue jets dobre expo, ale niestety tylko w nocy, bo w dzien na neo zawsze lagi sa...
pozdro