*poodek
*18 lat
*dobry, komunikatywny
*niemiecki, słabo
*nie znam
*w tibie gram z przerwami od konca 2004 roku/dziennie gram okolo 2-3 godz oraz podczas gry (kiedy afcze), często siedze długo na waszym forum
*100+ (jeżeli nick będzie potrzebny podam go na priv)
*posiadam minimalne doświadczenie w tworzeniu stron internetowych, nie pomagałem w tworzeniu większych projektów, wyłącznie na potrzeby własne
*29 07 2005 dołączyłem, ale siedziałem już na nim o wiele wcześniej
*mógłbym pomagać w taktykach, potworach oraz dawać rady jak grać palladynem, ponieważ w mojej długiej tibijskiej karierze palladynem grałem najdłużej i myślę, że wiem o nim (prawie) wszystko
*powinniście mnie przyjąć ze względu na to, że chętnie pomagam, jestem chodzącą wikipedią jeżeli chodzi o przedmioty, miasta etc, oraz posiadam dużą wiedzę na temat profesji. Moja ortografia nie razi, a moje posty nie muszą być usuwane przez moderatora. Jeżeli wybierzecie mnie, obiecuję że dołożę wszelkich starań aby uczynić stronę oraz forum lepszym miejscem dla naszych wszystkich forumowiczów!