Zobacz pojedynczy post
stary 01-03-2008, 15:47   #168
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuraj Pokaż post
Lubię sobie wypić piwo. Po mocniejsze trunki nie sięgam, a wódką się brzydzę.

A papierosów nienawidzę, tak samo jak żywię niechęć do palenia w miejscach publicznych. Jak ktoś lubi to proszę, ale niech mnie nie zmusza do wdychania tego smrodu.
Ja po samą wódkę nie sięgam, po prostu mi nie smakuje (choć kiedyś Zawisza Czarny mi zasmakował w czystym wydaniu) a gdy coś mi nie smakuje to nie piję samego... A jeżeli chodzi o mocniejsze trunki od piwa, chętnie sięgam po wino wytrawne, nie dość że zdrowe na serce () to jeszcze jest smaczne, rum z sokiem wiśniowym/ananasowym/kokosowym, też bardzo ciekawe wydanie, jak jeszcze zapali się do tego cygarko to ma się klimat.
I mimo palenia cygarek zgodzę się z tobą jeżeli chodzi o palenie w miejscach publicznych... (mam tu na myśli chodniki, przystanki itp itd, NIE restauracje i puby!!! Jeżeli ktoś odwiedza Pub w którym nie ma wydzielonej sali dla niepalących musi się z dymkiem liczyć!)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slythia Pokaż post
Akurat nie slyszalam zalecen dot. piwa ;P. Wino.. Nawet cos mocniejszego. Ale nie piwo ;P.
Nie chce mi sie liczyc o 3 rano.. Ale czy w dwoch kieliszkach wina nie ma tyle samo alkocholu co w puszce piwa?
No i zachcialo mi sie piwa.. Wr! Musiales przypominac?!
Piwo jest dobre na nerki, przeczyszcza je, ofc nie mówimy tutaj o 10-15 puszkach... A w obu przypadfkach (wina i piwa) nie chodzi o % ale o inne składniki w nich zawarte...

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem