Zobacz pojedynczy post
stary 01-03-2008, 17:00   #263
Longaar
Użytkownik Forum

Longaar's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Longaar
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 104
Poziom mag.: 67
Domyślny

* Longaar,
* 20 lat,
* Język angielski na dobrym poziomie, matura zdana na ponad 70%, obecnie kontynuuje naukę języka na studiach,
* "Uczyłem" się niemieckiego ale "uczyłem" pozostawmy w cudzysłowiu
* Jestem studentem informatyki więc z tygodnia na tydzień zdobywam wiedzę m.in. na temat programowania i algorytmiki. Znam podstawy C, C++, php również na poziomie strukturalnym,
* W Tibie gram prawie 2 lata, w zależności od wolnego czasu czasem jest to godzina a czasem 5 godzin i więcej dziennie,
* Longaar - 102 Master Sorcerer, Silent Thug 55 Royal Paladin,
* HTML znam bardzo dobrze i mam spore doświadczenie, w połączeniu z podstawami php pozwala to na tworzenie ciekawych projektów. Obecnie w sieci nie mam żadnej strony, w razie potrzeby jednak mam do dyspozycji własne projekty na dysku - gotowe szablony,
* Dobrze nie pamiętam, ze stron tibia.pl korzystam od początku grania w Tibię, z samego forum też jednak to konto istnieje bodajże niecały rok,
* Mogę się przydać w każdej dziedzinie, dlaczego - patrz punkt niżej,
* Moja najlepsza postać nie ma wysokiego poziomu biorąc pod uwagę że gram nią ponad rok, ale bardziej interesowały mnie questy i zagadki niż monotonne expienie. Mam wszystkie możliwe do zdobycia outfity (bez addonów - same outfity, addony również ale nie wszystkie ) Nie licząc Annihilator Questa praktycznie wszystkie większe i mniejsze znane questy wykonałem. Po update'ch byłem jednym z pierwszych na serwerze wykonującym nowe questy.
Język angielski znam na dobrym poziomie pozwalającym na bezproblemowe porozumiewanie się. Ale co chyba ważniejsze umiem dobrze posługiwać się językiem polskim z którym coraz więcej społeczności tibijskiej ma problemy.

Dzięki i liczę na pozytywne rozpatrzenie podania.