Zobacz pojedynczy post
stary 01-03-2008, 16:51   #140
Poll
Zbanowany

Data dołączenia: 22 09 2003

Domyślny

ja nie robiłem Pa,tylko próbowałem przywrócić chociaż troche stare zasady gry,faktycznie Pa na 2k,zabierałem różdżki zeby ludzie uczyli się grać po starej metodzie,poprzestalem tego kiedy zrąbali w updacie ułatwienia dla knightów/palków(co rónież się skończylo krucjatą przeciwko botterom,gdzies jest filmik,jak były BoH biega po spawnach i zabija botterów).Poprostu chciałem żeby ludzie umieli grać po staremu,ale się nie da,nazwijmy to walką z wiatrakami.nie,nie jestem Pa.

tak naprawde i mówie to z czystym sumieniem
gdyby nie cipsoft,i jego zjebane pomysły to Aata miałby może 120lv dziś,medivh pewnie ze 160,fosfik 200,damoon może ze 160,sua ze 170-180.A reszta albo by 100 nie miała albo wy w ogóle ich sorcowie/druidzi nie istnieli.I taka jest prawda.

Co do knightów też ponad połowa z Was nie zasługuje na tych 150+,bo wybotowaliście ich,i mówie to do obu stron.A ja gdyby nie te zryte updaty może mialbym 140lv .Bo do Sk póki była normalna gra wbiłem 122lv i było to uczciwie wbite lvle,a potem było już za łatwo.

Tylko warzywa z przeszłości albo kolesie z zacięciem mieli naprawde wysokie lvle,imponujący był vorith który wbił 175lv za starych czasów.
Poll jest offline