* Nick - Azared'Blade
* Wiek - 18lat
* J. Angielski - dogaduję się, potrafię tłumaczyć teksty z angielskiego na polski i z polskiego na angielski.
* Znam trochę niemiecki i włoski oraz rosyjski.
* Bardzo dobrze znam język HTML
* W Tibię gram od 6 lat. Gram codziennie kilka godzin.
* Postać - 128 Elite Knight (Azared'Blade) - Furora, wielokrotnie byłem Tutorem, raz Senior Tutorem, ale niestety zdarzyło się, że napłynęły Criminal Recordy ;P
* Mam doświadczenie w tworzeniu stron. Z kolegą zajęliśmy się projektem na stronę mojego miasta.
* Użytkownikiem tibia.pl jestem od dość dawna, często odwiedzam tą stronę, lecz zapomniałem loginu do poprzedniego konta

Ale to oczywiście da się nadrobić
* Dziedziny - Bez różnicy czym się zajmę.
* Dlaczego mnie ? - Wydaje mi się, że jestem dobrym kandydatem, gdyż lubię współpracę z ludźmi, którzy mają podobne zainteresowania jak ja, mam dużo wolnego czasu, interesuję się zagadkami w Tibii, jestem pomocny, znam języki obce oraz j. polski (Nie kaleczę języka pisząc np. "Rzułf"). Interesuję się tworzeniem stron oraz pomaganiem w ich tworzeniu. Poza tym nie zależy mi na tym, żeby dostać się dla supportu tylko dla "szpanu", lecz dlatego, iż uważam, że mógłbym być pomocny w ekipie i mógłbym się przyczynić do dobrego prowadzenia strony i pomocy nowym graczom.
Dziękuję za przeczytanie posta.