Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AdiiYeaH
Ludzie mówią że żałosne itp... Myślicie że jesteście uczciwi nie używając botów? NIee, jesteście zwykłymi frajerami  Teraz 95% Tibijczyków to robi. Jak pisałem wcześniej też wolałbym żeby tego nie było, lecz trzeba iść z biegiem czasu, każdy orze jak może. Ktoś tam pisał że na Tibiaauto czy coś tam... idź przynajmiej na Dle na Mcku...to będziesz dobry  Dodam iż to zdjęcie było robione przed update czyli demon walił combo itp.
|
Frajerami? Bo GRAM w grę dla przyjemności? Bardzo ciekawe. Po tym co napisałeś trochę się przeraziłem faktem, że Tibia staję się naprawdę niebezpieczna dla młodych umysłów. Jeśli robicie postać w grze nie po to, aby w nią grać i czerpać z tego przyjemność, tylko żeby kupić bota i ustawić go, aby grał za was, to PO CO WOGÓLE gracie?
(Pomijam przypadki gdy ktoś botuje, aby potem postać sprzedac i na Niej zarobić, bo to, uczciwe czy nie, ale ma jakiś sens)
Ale jeśli jestem frajerem dlatego, że gram w Tibię w 100% uczciwie i nie na zasadzie "Gdzie by tu wyciągnąć najwięcej exp/h" po to, aby się trochę rozerwać (w moim przypadku utrzymywać również angielski na odpowiednim poziomie rozmawiając na GC, bo aktualnie na pierwszym roku zajęć z anglika nie mam.) to kim jesteście Wy którzy "gracie" w Tibię chyba właściwie bez celu?
Wyjdźcie czasem na powietrze.