* Moim nickiem jest Grocix, od imienia mojej pierwszej postaci.
* Obecnie mam już(?) 17 lat.
* Angielski znam na poziomie zaawansowanym, za rok wybieram się na filologię angielską.
* Oprócz tego znam podstawy języka niemieckiego.
* Z programowania znam podstawy HTMLa oraz PHP.
* W Tibię gram już od 4 lat, z kilkoma przerwami. Obecnie na grę poświęcam od dwóch do około dziesięciu godzin dziennie.
* Jedną z wielu moich postaci była Yooze, 109 królewski paladyn z Nerany. Byłem także tutorem, co myślę, że udowodniło moją wiedzę na temat gry. Obecnie gram sługą natury, druidem, na moim "rodzimym" serwerze, Antice. Jego poziom zmienia się z dnia na dzień, a jego imię to Omnimorium (od łacińskiej sentencji "Non omnis moriar").
* Póki co moderacja szkolnego forum. Być może w najbliższej przyszłości także całkowicie inny projekt na skalę światową.
* Użytkownikiem tej zacnej strony jestem od 4 lat.
* Pomagać mógłbym w praktycznie każdej dziedzinie, pisaniu poradników, aktualizacji list przedmiotów, potworów, map czy czarów, opisów questów. Chętnie także podjąłbym się tłumaczeń.
* Czemu ja?
Cóż, w Tibii staram się, w przeciwieństwie do wielu innych, znaleźć coś innego... RPG. Poza tym jestem mało konfliktowy i kreatywny i myślę, że miłoby się nam wspólnie pracowało.
Wasz,
Grocix